Jobbe fra sofaen!

I hele ettermiddag har jeg jobbet med WeLG Foredrag sin Facebook side. Jeg har lagt ut informasjon om de ulike foredragene som jeg tilbyr! Veldig kjekt hvis enda flere vil like siden min, og spre den videre! Og alt arbeidet i dag har blitt gjort fra sofaen! Jeg er ikke i form, er tett og forkjølet. Men det hindrer meg ikke fra å jobbe med prosjektet mitt! Det vil ta litt tid før nettsiden er på plass, så Facebook er gull verdt! Det er utrolig hvor langt man når med sosiale medier! Håper virkelig dere hjelper meg videre på Facebook!

Jeg har tilsammen 8 ulike foredrag som jeg tilbyr. Men jeg er selvfølgelig også interessert i å bidra til andre emner dersom Dere ønsker det. Send svært gjerne en epost på [email protected]! Det er utrolig gøy å ha dette prosjektet, det gjør meg så godt! Å få ha fokuset på litt andre ting enn fortiden er gull for meg! Det blir spennende å se reaksjonene etter torsdag. Det vil garantert være litt av hvert av reaksjoner, og jeg trenger ris og ros.

Å kombinere denne jobben med egen situasjon og helse, er ett spennende prosjekt! Deilig å samarbeide godt med leger og NAV. Godt å ha mange støttespillere i ryggen i en slik situasjon . Og så lenge mye av jobben kan gjøres mens jeg hviler, så er det jo fullt mulig å fikse dette!! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg