Rask jobbing ved NAV Mandal!

Når det gikk opp for meg at jeg måtte gjennom mølla med Nav angående arbeidsavklaring/gradert uføre, så ble jeg skeptisk og forventet månedsvis med venting før noe kom til å skje i det hele tatt. Så forutinntatt var jeg faktisk. Jeg har til nå tatt skammelig feil! Jeg hadde mitt første møte for ca. 2 uker siden. Jeg hadde også et møte i går, og da signerte jeg avtale om å starte avklaringsprosess. Fikk da beskjed om at de håpet å komme i gang i løpet av september. Det var jeg faktisk godt fornøyd med, og gikk glad hjem. I dag fikk jeg telefon, og ble innkalt allerede i morgen til første møte i avklaringsprosessen! Jeg ble så positivt overrasket over effektiviteten! Jeg er klar over at det plutselig kan snu, og bli lang ventetid. Men til nå er jeg mildt sagt positivt overrasket og veldig fornøyd med måten jeg har blitt behandlet på! Det blir spennende å se hva som kommer videre!

Jeg skulle jo svært gjerne sluppet unna hele denne prosessen. Men jeg er dessverre i den posisjonen at helsen min har fått seg en kraftig trøkk, og revmatiske sykdommer som ikke forsvinner! Jeg må derfor finne en løsning som gjør at jeg kan klare å jobbe litt, men samtidig ta viktige hensyn til fysisk og psykisk helsesituasjon. Det er godt å vite at man har ulike ordninger i dette landet som jeg kan få benytte meg av. For jeg vil veldig gjerne bidra til samfunnet på min egen måte! Jeg ønsker ikke å fornærme noen, men jeg orker ikke tanken på å kun være hjemme. Noen må dessverre gjøre det, men jeg ønsker å forsøke litt til. Så det er veldig godt å ha støtte fra etater i min tankegang!

NAV får fryktelig mye tyn i media. Og jeg tviler ikke på at mye av det er fortjent. Men de skal også frem snakkes når de gjør en flott jobb! Jeg er glad for å bo her i Mandal, og er veldig takknemlig for all hjelp som jeg får! Jeg er i kontakt med de fleste etater i privatlivet mitt, og jeg er så glad for å kunne si at det fungerer bra for oss her hjemme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg