Kroppen husker vonde dager…

På fredag hadde jeg en veldig ustabil, og til tider direkte vond dag. Dette tror dere nok skyldes foredraget torsdag kveld. Selvfølgelig var der mye adrenalin som skulle ut av kroppen, og følelser var aktivert. Men det var ikke hovedårsaken til at dagen var vond. Kroppen min husket at det var akkurat 4 år siden første ekteskap tok slutt. Kroppen husket en av mine mest traumatiske dager i livet mitt. Detaljer får dere ikke vite. Men det er et døgn jeg aldri kommer til å glemme.

Når man opplever traumatiske opplevelser, så setter de seg  fast i hjernens minnebok. Og de ligger der som vonde verkebyller. Det kan gå lenge mellom hver gang du merker dem, men når de kommer er følelsene nådeløse! På fredag var jeg både sliten, lettet, trist, glad, emosjonell, aktivert og uvel. Masse følelser på en gang. Det ble kaos i hodet, og jeg hadde en vanskelig dag! Men gleden over vellykket foredrag overvant det vonde tilslutt! Gleden over å ha kommet seg videre i livet ble vinneren tilslutt! 

Det var derfor veldig deilig å våkne opp lørdag, og kjenne at de vonde følelsene hadde sluppet taket! Livet går fremover, og jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg