Deilig helg i Egersund uten angst!!

Endelig har jeg klart å være en hel helg i min hjemby Egersund uten å oppleve problemer med angst eller vonde minner! Det er en stor seier for meg, og jeg sitter her hjemme i Mandal med en god mestringsfølelse i kropp og sjel! Vi har virkelig kost oss sammen med nær familie hele helgen. Jeg har rukket både slekts treff, dugnad, bytur og sosialt samvær. Jeg har både spist og sovet godt hele helgen. Jeg gikk gjennom gatene, og traff på noen kjente ansikter og fikk gode klemmer! Jeg er så glad for at vi fikk en så god opplevelse denne helgen. Det var viktig for meg å forsøke å være der litt. Se hvor mye jeg kan klare å mestre.

Jeg fikk erfare at det går rett vei med meg. Jeg er i ferd med å bli mye sterkere, både fysisk og mentalt. Det er så ufattelig godt å kjenne fremgang. Jeg var veldig spent på hvordan jeg ville reagere. Men jeg har kost meg, og jeg har slappet av. Jeg ser frem til neste gang. Å være sammen med nær familie er viktig. Å kunne hjelpe hverandre med praktiske oppgaver, og være til nytte. Det er godt å kunne gi hjelp til andre som jeg er glad i. Nå gleder jeg meg til ungene kommer hjem til meg. Det er rart å plutselig ha en helg alene med min kjære. Men det har vært godt. Jeg gleder meg virkelig til å være sammen med guttene mine nå i kveld.

Denne helgen gikk over all forventning. Det er mestring i praksis. Og det viser at åpenhet, terapi og trening hjelper! Det går fremover med meg! Livet har fått flere lyse sider. Og jeg føler meg sterk. Det er deilig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg