Brutalt ærlig!

Jeg er brutalt ærlig. Jeg vet det er både tungt og vondt å lese noen av innleggene mine. Jeg legger ikke skjul på at livet mitt  er fylt av kontraster. Jeg har det veldig trygt og godt her i Mandal, og det går fremover med meg og familien min. Men likevel har jeg veldig mye som jeg må jobbe videre med. Og bloggen er et viktig hjelpemiddel. Det er en ærlig og usminket blogg. Jeg pynter ikke på sannheten. Og det tror jeg nok noen reagerer på. Men hvorfor skal jeg lage en fasade som jeg skal gjemme meg bak? Da ville jeg ikke tatt et ordentlig oppgjør med mine utfordringer. Og da ville jeg heller ikke kommet meg fremover! Selv om det til tider går fryktelig tregt, så ser likevel mine nærmeste at jeg har det så mye bedre nå enn før. 

Jeg har ikke valgt den letteste veien gjennom dette. Men jeg har valgt den veien som føles riktig for meg. Og det er det som virkelig betyr noe. Jeg ønsker å ta utfordringer som kommer min vei i fremtiden. Da må jeg få bort de vanskelige situasjonene som hindrer meg i dag. Jeg har bestemt meg for at jeg skal kjempe meg gjennom denne store opprydningen i livet mitt. Og jeg skal være ærlig mot meg selv hele veien. 

Det er ikke alltid jeg får de svarene som jeg skulle ønsket. Noen ganger blir jeg både sint og frustrert over alt som jeg må bearbeide. Men det er veldig deilig å kjenne at man kan legge ting gradvis bak seg, og fortsette videre i livet. Det vil ta lang tid, men jeg kommer til å overvinne de aller fleste hindringene jeg sliter med i dag. Og det gir meg motivasjon til å jobbe videre. Utforske hva livet kan bringe meg av gleder og skuffelser. Gå ut av komfortsonen jevnt og trutt. Oppleve både mestring og nederlag. Jeg kommer aldri til å gi opp! For jeg vil at resten av livet mitt skal bli den beste delen av livet! Jeg vil se på livet med nye øyne, og oppleve at jeg har en verdi❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg