Jeg er nødt til å ha drømmer!

Har du mange opplevelser eller ting som du drømmer om å få gjennomført i livet ditt? Jeg både håper og tror at de aller fleste mennesker drømmer om ting som de ønsker å oppnå. Jeg har ennå ikke kommet meg til Las Vegas for å oppleve Celine Dion sitt show, selv om jeg har drømt om det i årevis. Kanskje klarer jeg det før hun pensjonerer seg. Jeg kan ikke slutte å drømme om det. Jeg drømmer om å være med på en ordentlig fjelltur med telt og solide etapper som krever all min energi. Om jeg noen gang klarer å oppleve det, er høyst usannsynlig. Men det går an å drømme om det. Poenget mitt er at det må være lov å ha drømmer. Drømmer som man kan strekke seg etter. Gjemme seg litt bort i. Forsøke å se fremover mot ting man ønsker å oppnå en eller annen gang i livet. Jeg drømmer om å oppleve Nord Norge og Nordkapp sammen med min kjære. Jeg har lyst å oppleve mange naturopplevelser.

Jeg trenger drømmene mine. Det får meg til å tenke positivt om fremtiden. Det gir meg små lysglimt om glade øyeblikk. Noen av drømmene kommer ikke til å bli annet enn drømmer. Men jammen skal jeg forsøke å oppnå noen av dem. Fremtiden vil vise hva som skjer. Jeg gleder meg til å oppleve livet fremover sammen med mine kjære. Akkurat nå sier helsen min ikke akkurat at jeg skal kjøre på med heftige turer. Men å være ute i naturen frister meg mer og mer. Når jeg om min kjære kom oss til Gaustatoppen etter 4 timers slit, så var det verd det. Og det var en så utrolig mestringsfølelse. Jeg har så lyst til å oppleve noe lignende igjen. Det forsøker jeg å motivere meg med når gikten min herjer som verst. Jeg skal ut i naturen igjen, og oppleve vakre omgivelser. Den skal ikke få hindre meg. Men jeg er jo nødt til å ta hensyn, og ikke ta de verste utfordringene man kan finne.

De siste dagene på sofaen har jeg sett på en serie som het Ingen Grenser. Den gikk for flere år siden. En gjeng med ulike handicap og helsemessige utfordringer ble tatt med på heftige ekspedisjoner i norsk natur. Jeg er slettes ikke så redusert som mange av de heltene som deltok på disse turene. Men jeg tenker at det å presse grenser selv om man har smerter, det må gi en solid mestringsfølelse. Så derfor tillater jeg meg å drømme om heftige naturopplevelser i fremtiden. For man får til det man vil. I hvert fall det aller meste. Det handler om vilje og stahet til å oppnå det du ønsker!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg