Takk og pris for at vi er ulike!

Gjennom livet mitt har jeg møtt mange ulike men er fortsatt i livet mitt, mens andre har forsvunnet underveis. Slik er livet for oss alle sammen. Vi er veldig ulike, og har forskjellige måter å løse livet på. Noen ganger stemmer det veldig med slik vi tenker og lever selv. Mens andre ganger opplever man at det krasjer fullstendig. Selv om det til tider har vært vanskelig, så er jeg likevel glad for at jeg har møtt så mange ulike mennesker gjennom livet mitt. For da lærer jeg veldig mye om meg selv underveis. Jeg finner ut hva jeg liker, og hva jeg ikke liker. Hva jeg trives med, og hva jeg bør holde meg unna. Disse erfaringene kan vi lære masse av. Og jeg tror det er positivt for oss alle sammen. For vi er alle sammen unike hver på sin måte.

Verden ville vært svært kjedelig og ensformig dersom alle sammen var like. Vi trenger mangfoldet i samfunnet vårt. Og jeg tenker at vi har godt av å få nye innspill fra våre medmennesker. Jeg har blitt kvitt egne fordommer. Nettopp fordi jeg har blitt kjent med mennesker som jeg har hatt fordommer mot. Og plutselig har jeg opplevd unike sider ved disse menneskene som jeg virkelig har satt pris på. Men for å oppnå det, så må vi være åpne og inkluderende. Tørre å slippe andre inn. Våge å være oss selv i møte med andre. Være trygge på oss selv, og la oss sammen bli kjent med hverandre.

Jeg har selvfølgelig også møtt mennesker som jeg på en måte skulle ønske jeg aldri hadde møtt. Men de har også lært meg masse. Kanskje av det smertefulle slaget, men også lært meg å sette egne grenser. Gitt meg den lærdommen som jeg trengte for å kunne sette ned foten. Ta ansvar for eget liv. Gjøre mitt eget liv til et godt liv. Slike erfaringer er smertefulle å gå gjennom, men jeg har lært vanvittig mye om meg selv i kjølvannet av slike hendelser. Det har formet meg til det mennesket som jeg er i dag. Summen av godt og vondt blir meg. Min personlighet og min måte å leve livet mitt på. Slik er det for oss alle sammen. Vi er en blanding av gode og vonde erfaringer.

Jeg er endelig glad i meg selv. Det har tatt veldig lang tid. Men jeg har lært meg å være glad i både mine gode sider, og godta mine mindre gode sider. Jobbe seg videre mot det man liker å være. Jeg håper at det vises her på bloggen min. At dere ser at det går fremover med meg. Takket være alle de ulike erfaringene jeg har, så går stegene riktig vei!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg