Ny uke med nye muligheter!

Da er vinterferien over her på Sørlandet, og hverdagen er tilbake igjen. Gode rutiner er på plass, og det er viktig for oss. Nå gjelder det å komme i gang med uken på best mulig måte for store og små. Få unnagjort diverse gjøremål, og ha en god plan for denne uken. Jeg er flink til å planlegge, så vi kommer oss nok fint gjennom denne uken også alle sammen. Jeg synes selvfølgelig det er koselig å ha ungene hjemme i ferier, men det er godt når hverdagen er her igjen. Det tror jeg nok de fleste mødre tenker. Jeg får også frigjort litt tid til egne aktiviteter og gjøremål.

I dag skal jeg få unnagjort ukeshandelen av mat. Og jeg må få puttet inn en treningstur. Deilig å få en god start på uken treningsmessig. Jeg satser på en uke med god helse, og friskt pågangsmot på store og små. Hvis mandagen blir dvask, så føler jeg det er vanskelig å komme i gang senere i uken. Så en god start er viktig for min del. Ellers er det nok å gjøre her hjemme. Men jeg gleder meg over en ny uke med nye muligheter. Det er viktig å se gleden i de små øyeblikkene, og ta godt vare på dem. Da blir dagen fylt med solskinn uansett hvordan været er utenfor.

Jeg håper alle sammen får en flott uke. Ta imot det den har å gi deg, og gyv løs på nye utfordringer! Ta godt vare på deg selv, og de som du har kjær. Vær rause, og gi hverandre den tilliten som trengs for at alle sammen kan  ha fine opplevelser i løpet av uken!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg