Et solid mageplask!

Noen ganger går man på trynet. Visse dager kan man ikke få til noen ting. Det hender at man tar et solid mageplask. Det har skjedd i mitt liv, og det har nok skjedd i ditt liv også. Ting går ikke helt etter planen, og man opplever at livet ikke blir slik som man hadde tenkt seg det. Noen mageplask er ikke så omfattende, og man rister det kjapt av seg. Andre er derimot mer alvorlige, og man må tenke litt annerledes etterpå. Jeg har noen ganger gapet over alt for mye, og det har gått både bra og dårlig. Jeg har overvurdert mine egne evner og energinivå, Jeg har brent kruttet i begge ender. Det er ikke så smart, og jeg har virkelig lært min lekse på det området. Men mageplask er ikke så farlig dersom man klarer å lære noe av dem. For alt handler om å bygge seg erfaringer på godt og vondt.

Jeg har vært helt nede for telling. Og jeg har sakte men sikkert bygget meg opp igjen. Og jeg vet at dersom jeg opplever et mageplask nå, så er jeg mye sterkere. Jeg tåler en solid trøkk. Så jeg er faktisk på en måte glad for at livet har gitt meg mange erfaringer som ikke er så gode. For nå vet jeg at jeg virkelig kan komme meg gjennom de vanskeligste ting her i livet. Og det er en erfaring som jeg virkelig kan bruke på en fornuftig måte fremover i livet. Så ikke tenkt at livet er over når du opplever et solid mageplask! Det går nemlig an å reise seg igjen.

Motgang gjør oss sterkere! Det har jeg virkelig erfart. Og jeg er stolt over det jeg klarer i dag. Jeg er ikke så sint på meg selv lenger. Det er deilig. Det er godt å kunne se fremover, og glede seg til nye erfaringer som venter på meg! De valgene jeg tok for mange år siden, kan jeg ikke gjøre noe med. Men jeg bestemmer hva jeg vil gjøre med resten av mitt liv! Og det gjør du også!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg