Mine drømmer!

Det er lov til å drømme seg bort av og til. Jeg har mine drømmer, og de er gode å ha. Ting som man skulle ønske man fikk gjort i livet sitt. Reiser man skulle glede seg over å oppleve. Opplevelser som jeg har lyst på. Det er godt å ha slike drømmer. Noe å strekke seg etter. Noen som er uoppnåelige, men som likevel må være med. Bare for å ha noe som man kan strekke seg etter i hverdagen. Jeg har veldig lyst å få reise mer i fremtiden sammen med mine kjære. Jeg har lyst å oppleve ulike naturopplevelser. Få se hva Norge har å by på. I dette innlegget skal jeg dele noen av mine drømmer med dere! Noen kommer til å bli oppfylt i løpet av livet mitt. Andre er derimot ikke sikkert det blir noe av. Fremtiden kan ingen spå, så vi får vente i spenning! Men det er derfor ekstra viktig å gi seg selv lov til å drømme litt!

Nordkapp og Nord Norge

Jeg har så lyst til å oppleve en lang tur med bil og campingvogn opp til Nord Norge sammen med min kjære. Få se på alle de flotte stedene, og være innom Nordkapp, Svolvær, Tromsø, Kirkenes. Oppleve Lofoten. Jeg elsker å se på naturprogrammer derfra. Jeg har lyst til å oppleve fuglelivet, komme i kontakt med naturen. Dette skal vi klare å få gjort etter hvert. Jeg og min mann elsker å kjøre bil, og vi oppsøker mange rare steder underveis. Derfor må denne turen tas når vi har meget god tid på oss. Her nytter det ikke å stresse av sted.

Celine Dion Las Vegas

Jeg har alltid drømt om å få oppleve Celine Dion live på show i Las Vegas. Jeg elsker hennes sanger og stemme. Jeg har digget henne i mange år, så det ville være en stor opplevelse for meg å oppleve henne live. Dette er nok ikke en drøm som jeg deler med noen i familien, så derfor er det kanskje en drøm som forblir en drøm. Men det er lov å håpe på en mulighet etter hvert som barna blir eldre.

Cruise i Karibien

Jeg glemmer aldri da de første programmene kom på tv hvor de viste frem cruisebåtene som er i karibien. Jeg ble helt solgt over de eksotiske destinasjonene, og hele opplegget virket spennende for meg. Så det er absolutt noe jeg ønsker å oppleve i løpet av livet mitt. Å gå i land på en kritthvit strand, kose seg i sol og varme. God mat og drikke tilgjengelig. Litt luksus i hverdagen. Jo, det må jeg bare få til i løpet av livet.

Har du mange drømmer? Steder du har lyst å dra til? Jeg tror det er bra for oss å ha noe som vi ønsker å oppleve, men som vi kanskje må jobbe litt ekstra for å klare å oppnå! Jeg liker å tenke litt på slike drømmer. Da glemmer man virkeligheten litt, og tenker positive tanker om fremtiden! Det liker jeg! Vi blogges!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg