Ingen er perfekte!

Alle sammen ønsker på en eller annen måte å bli bedre enn man er. Eller egentlig bedre enn man tror at man er. For inni oss er der som regel alltid en liten usikkerhet som spør om vi er gode eller flotte nok. Jeg føler det i hvert fall ofte slik. Jeg har i mange år strevet etter mange ting. Jeg ville være slankere, for da trodde jeg alt ville bli så mye bedre i livet mitt. Jeg ville ha masse penger, for da løste jeg mange problemer. Jeg ville være annerledes fordi jeg trodde at da ville folk like meg enda bedre enn før. Heldigvis har jeg forstått at det blir helt feil fokus i livet. Ingen av oss er perfekte, og vi trenger heller ikke å være det! Det var sannelig en befrielse for meg da jeg endelig fant ut at jeg ikke trenger stresse med dette lenger i mitt liv.

Jeg er meg. På godt og vondt. Med alle mine positive og negative sider. Jeg har mitt utseende og min kropp. Den skal være med meg resten av livet mitt. Så hvorfor bruke så mye tid og energi på å hate den? Jeg forsøker nå etter beste evne å ta vare på kroppen min. Men ikke for at den skal bli så annerledes. Men fordi jeg vil at kroppen min skal fungere best mulig. Og det er en vesentlig forskjell. For jeg jobber med å være glad i meg selv akkurat slik som jeg er. Det er deilig å merke at jeg har mange flere gode dager nå enn før. Jeg stresser ikke med disse tingene slik som før. Jeg føler meg trygg på meg selv, og jeg vet at mange er glad i meg akkurat slik som jeg er! Det gjør meg så inderlig glad og fornøyd!

Jeg er glad for at jeg har lært meg dette. Lærdommen kom sent, men den var viktig og velkommen når den endelig kom. Å bare være meg, er faktisk ikke så aller verst! Jeg har en mann som elsker meg, og som gladelig tar vare på meg. Vi har funnet en kjærlighet til hverandre som bunner ned i respekt og omsorg for hverandre. Jeg håper så inderlig at dere merker at jeg har forandret meg. Vi er faktisk flotte mennesker alle sammen. Og det faktumet at ingen er perfekte, det gjør at vi kan senke skuldrene og bare være oss selv! Kos deg, og vær god mot deg selv! For det fortjener du!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg