Pass deg!

I dag er dagen hvor det er lov å lure andre mennesker trill rundt. Jeg er ikke så veldig glad i denne tradisjonen, så jeg kommer ikke til å lure noen på bloggen min i dag! Men jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å bli lurt trill rundt av mine barn i løpet av denne dagen. De klarer det absolutt alltid, selv om jeg forsøker å være på tå hev hele dagen. Men så er det jo like gøy for dem hvert eneste år. Mamma er og forblir ganske lettlurt! Det har de skjønt, og de storkoser seg med denne muligheten!

Jeg leser alltid dagens aviser med lupe på en slik dag. Jeg blir nesten litt paranoid noen ganger, og tror nesten ikke på noen verdens ting! Til tider så har noen av spøkene vært litt morsomme, jeg innrømmer det. Men mange ganger blir det rett og slett for dumt og innlysende. Likevel legger alle seg i selen for å finne på noe hvert eneste år. Jeg aner ikke hvem som begynte med dette egentlig, men slik har det vært siden jeg var liten jente.

Så i dag passer jeg på som kleggen. Det er ikke dagen for å ta opp seriøse problemstillinger med meg. For jeg lurer alltid på om dette stemmer eller ikke. I fjor hadde jeg kontrollen helt til på kvelden. Da klarte eldsteprinsen å lure meg grundig, og jeg får fortsatt tyn for det! Så jeg vet at der planlegges et nytt stunt fra ham i år. Litt moro å se at guttene faktisk koser seg med dette! Skader jo ikke med litt harmløs humor i hverdagen!

Så nå får vi komme oss gjennom dagen, og se hva den bringer av sprell og påfunn! Håper dere alle sammen får en flott dag og at luringen ikke tar helt overhånd på denne dagen! Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg