Hva har DU lyst å oppnå?

Jeg tørr påstå at vi alle sammen har hver våre mål i livet. Noen av oss liker å ha høye mål, andre liker små. Noen har store ambisjoner, og strever hardt for å oppnå dem. Men mange liker å ta det mer med ro. Jeg har nok alltid vært en av dem med nokså store mål. Men mange av målene ble satt for å imponere andre mennesker. Slik er det ikke lenger for min del. De målene jeg har nå, de setter jeg av helt andre grunner.

Det er kjekt å jobbe etter noe konkret. Det trigger meg. Jeg ønsker å oppnå gode resultater, men jeg har blitt mer tålmodig. Jeg forsøker å skynde meg langsomt. Det er det viktigste for meg akkurat nå. Jobbe jevnt og trutt, med minst mulig stress og press på egne prestasjoner. Men jeg kan ikke holde meg gående uten å ha noe å strekke seg etter. Så jeg ønsker å oppnå høyere lesertall. Jeg ønsker å etablere meg nokså bra med de voksne bloggerne.

I bloggverden så begynner jeg å bli en nokså voksen dame. Faktisk så ender jeg straks i kategorien 40+! Det er faktisk den “Eldste” kategorien på blogg.no sine topplister. Det skal bli spennende å se hvordan jeg ligger an der etter hvert. For jeg er spent på om min blogg og mitt innhold vil komme frem til flere. Jeg tviholder på min identitet som blogger. Jeg blir ikke glam og sminke blogg.

Å kose seg med bloggen er det aller viktigste for meg. Men jeg blir trigget av tall, og det får meg til å yte litt ekstra. Så derfor liker jeg å følge litt med på hvordan jeg ligger an. Jeg gleder meg til å jobbe mot mine mål. Jeg håper at du også har funnet din vei li livet ditt, og satt deg dine mål! Da kan du også brette opp ermene, og gi skikkelig gass! For du fortjener også å lykkes, om det er store eller små mål!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg