Pynter du til påske?

I min barndom husker jeg at min mor pyntet veldig til påske. Gule påskekyllinger poppet frem, og ble plassert overalt. Det var høner og haner. Kyllinger og påskeharer i hver en krok. Gule duker på alle bord. Nesten like mye pynt som til jul. Vi laget påskepynt på skolen. Det var veldig koselig stemning i huset. Vi fikk påske egg med godteri. Påsken var alltid et høydepunkt i oppveksten min.

De siste årene har jeg ikke pyntet noe særlig til påske. Det skyldes først og fremst at vi nesten alltid feirer påsken i campingvognen på Neset Camping. Jeg har liksom ikke pakket med så mye pynt dit. Men vi bruker gule lys. Det er faktisk mannen min litt nøye på! Jeg savner faktisk litt den kosen som alle kyllingene og pynten gjorde med omgivelsene. Kanskje jeg må ha med noen kyllinger på påsketur i år?

Jeg skal faktisk være med på påskeverksted to ganger på Stedet Aktivitetssenter nå før påske. Så da kommer det nok litt pynt hjem. Og muligens har barna også laget litt pynt på skolen. Jeg skal i hvert fall huske på å få flotte påske egg til ungene. Det fortjener de. Kanskje rekker jeg å hekle noen gule brikker også? Det vil friske opp litt! Har du tenkt å pynte til påske i år? Jeg lurer på hvor mange som holder denne tradisjonen oppe.

Det nærmer seg i hvert fall med stormskritt. Jeg gleder meg veldig til å ta turen til campingen. Det skal bli så utrolig deilig å få komme i gang med sesongen. Familien samles, og vi koser oss. Dette blir helt topp for store og små! jeg håper denne uken går fort! For jeg er så klar til å dra avgårde! Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg