Man kan alltid bli bedre!

Har du hatt følelsen av at du kunne gjort noe bedre enn det du faktisk valgte å gjøre? Det har jeg hatt mange ganger. Det hender rett som det er at jeg tenker jeg skulle gjort ting annerledes. Jeg tenker også ofte at jeg burde være mye mer effektiv. Men så holder ikke alltid energien like lenge som jeg skulle ønske, og jeg må senke kravene mine. Noen ganger har jeg blitt veldig skuffet over meg selv. Men det forsøker jeg å slutte med. For det eneste jeg oppnår ved å være skuffet, det er å gjøre selvtilliten min enda verre enn før. Og jeg blir faktisk både sint og sur.

Jeg er enig i at man alltid kan bli bedre! Det er godt å kunne sette seg nye mål. Men de målene må ikke være helt umulige å kunne oppnå. For hvis kravene er altfor høye, så blir bare skuffelsen enorm hvis det ikke går vår vei! Derfor jobber jeg med å sette meg realistiske mål i hverdagen. Da er det gøy å oppleve mestring, og pushe seg selv videre. Jeg liker å sette meg mål som gir mening. Mål som jeg har store muligheter for å klare. Men det hender jeg setter meg mål som jeg ikke tørr si høyt engang. Mål som kun jeg vet om.

Det trigger meg. Det gir meg energi til å holde meg aktiv, og se på nye muligheter hele tiden. For jeg kan som alle andre bli bedre til så mye. Men jeg er ganske fornøyd med slik jeg er nå også. For jeg har lært meg at det viktigste av alt, det er å godta seg selv. Med plusser og minuser. Så jeg kommer til å ha mine egne, hemmelige mål. De som jeg av og til tenker er helt urealistiske. Men så ligger drømmen der likevel. Drømmen om å få det til. Det gir meg guts til å fortsette!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg