Livet går videre!

Livet er en utrolig reise. Dagene kommer og går. Oppturer og nedturer møter oss. Vi må takle alt som kommer vår vei. Noen ganger stopper alt opp. Men andre dager går alt på skinner. Uansett så går livet videre! Det er helt utrolig hvordan vi kan mobilisere, og komme oss videre gang på gang. Vi kan reise oss etter hver gang vi faller. Noen ganger tar det lengre tid enn andre. Men vi kommer oss videre.

Deler av mitt liv husker jeg rett og slett ikke noe av. Livet har vært så tøft i perioder, at hjernen min har blokkert ut visse hendelser. Og jeg trodde mange ganger at jeg aldri kom til å komme meg videre. Det føltes for tøft og håpløst ut. Men jammen klarte jeg å komme meg videre. Et lite steg om gangen. Med god støtte fra mine nærmeste. Datoer kom og gikk, selv om jeg ikke gjorde annet enn å eksistere.

Sannheten er at vi behøver ikke alltid henge med i svingene. Jeg klarer meg fint i dag, selv om jeg har mistet en del minner fra årene som har vært. Og jeg har forsonet meg med at slik er det bare. Jeg satser på at dagene som kommer fremover vil være av den gode sorten. Minner som ikke blir fortrengt. Minner som jeg kan ha glede av. Heldigvis er jeg kommet så uendelig langt. Det er jeg stolt over. Livet går videre, og vi skal oppleve masse spennende på denne reisen fremover!

Jeg har mye å glede meg til! Jeg har mye å være glad for! Fremtiden er så mye lysere enn fortiden. Det er uendelig godt å tenke på for min del. Det gjør at livet blir noe jeg gleder meg til. Jeg er ikke redd for morgendagen. For selv om den kan være tøff og vanskelig, så vet jeg at gode dager venter på meg!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg