Deilig å dra avsted 😜

Da er jeg klar for å komme meg avsted på Fylkesårsmøte for Mental Helse Vest Agder! Jeg er skikkelig klar for et lite døgn på hotell nå! Jeg har aldri bodd på Dyreparken hotell før. Jeg er alltid like spent på hvordan rommene ser ut, og hvordan jeg vil trives. Uansett så er det deilig å få komme seg litt bort alene. Jeg er så glad for at jeg får unne meg det av og til.

I dag har jeg vært meget streng på pakkingen. Jeg pakker nemlig alltid alt for mye, og det blir smertefullt å bære med seg. Så i dag har jeg kun en liten bag! Uvant å ha med så lite, men det går nok fint! Jeg har med meg tre antrekk, så det burde være mye nok å velge i. Det viktigste er å holde seg komfortabel og varm nok. Et godt skjerf skal ihvertfall alltid henge rundt halsen. 

Jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med mine nye venner i Mental Helse. Jeg ble så godt tatt i mot av lokalforeningen, og håper det fortsetter slik med resten av gjengen fra fylket! Jeg møter i hvertfall opp med åpent sinn, og regner med et hyggelig årsmøte. Da jeg er helt ny i organisasjonen, så skal denne anledningen benyttes til å bli kjent med medlemmer og organisasjon. 

Håper at vi får en fin kjøretur inn til hotellet. Kjekt å ha med passasjer i bilen. Koselig å prate med noen på vei innover. Satser på god stemning! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg