En hektisk vår!

De neste ukene kommer til å gå kjempefort for oss. Vi har planer nesten hver eneste helg fremover. Det blir en del turer til min hjemby. Vi skal besøke familien, og der skal være noen bursdagsfeiringer. Før vi får snudd oss så kommer pinsen. Det er kjekt å ha planer, men jeg blir jo også litt stresset. Så det gjelder å ta uke for uke, og komme oss velberget gjennom alt som skal skje. Det skal nok gå bra, men jeg kjenner at jeg må være disiplinert og holde full kontroll. Samtidig skal jeg jo passe på min egen helsesituasjon. Så det kan by på noen utfordringer underveis.

Blant annet så skal jeg feire min egen bursdag i Egersund i midten av mai sammen med min familie. Jeg fyller 40 år, og har valgt å holde familieselskap hos min bror. Vi skal ha en lørdagskveld med taco, og god stemning. Enkelt og greit. Jeg vil ikke ha så masse styr. Midt blant alle disse helgeturene kommer jo også 17.mai feiring her i Mandal. Tiden kommer til å fly av sted, det er helt sikkert. Plutselig fant vi jo ut at de neste fire ukene var allerede booket med planer. Jeg gleder meg til en rolig sommer på campingplassen.

Det er kjekt at vi har en del planer. Det gjelder bare å ikke stresse seg for masse opp. Der har jeg noe å jobbe med. Jeg blir veldig stresset fordi jeg stort sett må ordne all pakkingen til meg og barna alene. Det er nok til at jeg mister litt fatningen av og til. Men vi kommer oss jo alltid av sted. Jeg håper at vi får noen fine helger fremover som familie. Det skal bli godt å være sammen med familien min også. Vi får ta en dag om gangen, så går nok alt fint.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg