Følelsene blir så sterke!

Jeg har alltid vært et følelsesmenneske. Slik har det bare alltid vært. Men jeg merker at jeg blir fortere rørt nå enn tidligere. Jeg klarer ikke mye før følelsene mine blir veldig sterke. Da jeg laget videoen angående mobbing her om dagen, så måtte jeg svelge unna tårene et par ganger underveis. Rett og slett fordi jeg blir så engasjert, og det rører noe sårt og sterkt inni meg selv. Jeg kan til tider bli irritert over mine egne følelser, men har kommet frem til at slik er jeg bare. Jeg blir sterkt engasjert når saken er viktig for meg. Det ser jeg ikke på som en svakhet.

Tårer er jeg derimot ikke så veldig glad for. Jeg vet det er ment som en renselsesprosess, og at de er viktige for oss. Men de plager meg en del. For de kommer så fort og så sterkt. Jeg sliter med å holde følelsene i sjakk. Det er ganske slitsomt å være så engasjert hele tiden.  Men jeg har fått mange tilbakemeldinger på at det er slik det skal være. Jeg må slutte å kjempe så veldig for å være hardere. For jeg er et varmt menneske med hjertet utenpå. Det har jeg fått erfare mange ganger. Likevel må jeg altså ta meg sammen. For jeg blir mange ganger sint på meg selv når tårene presser seg frem.

Der foregår mange prosesser inni meg for tiden. Det er mange ting som jeg trenger tid til å sortere, og legge på rette plass. De prosessene tar jeg helt for meg selv. Jeg kan ikke dele alt med dere. Jeg tror alle mennesker har godt av å rydde litt innvendig. Ta en liten runde, og sortere egne tanker og følelser. Få satt ting på riktig plass i livet. Da blir det lettere å få den oversikten som man trenger, og man forstår seg selv på en annen måte. Jeg er i ferd med å ta tak i en problemstilling som virkelig har ligget og ulmet lenge. Men nå skal jeg ta tak i det, og få sjekket ut hvordan tingene henger sammen.

Dere får vite mer når jeg vet mer selv. Akkurat nå er det for privat å prate om her i detaljer. Men jeg mener bare at man har et eget ansvar. Man må våge å ta tak i de tingene som er vanskelige for følelsene våre. Nå har jeg kjempet meg gjennom mange ting. Og nå skal jeg endelig finne ut mer hva som ligger og pusher meg innvendig hele tiden. Det er skummelt og spennende på samme tid. Jeg forsøker å være positiv, selv om jeg vet det blir heftige runder.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg