På leting etter løsninger😄

Jeg lever med flere kroniske sykdommer som jeg aldri blir kvitt. Det må jeg jo bare godta. Men jeg bestemmer i stor grad selv hvordan jeg vil forholde meg til mine diagnoser. Derfor leter jeg etter gode løsninger for meg og min kropp. Jeg har funnet noen løsninger, men mangler fortsatt ganske mange.

Jeg forsøker å finne gleder i hverdagen min. Jeg forsøker å ha en positiv holdning til livet mitt. Selv om masse smerter og uro forstyrrer meg i hverdagen. Jeg har bestemt meg for at livet mitt skal være så godt som mulig. Da må jeg se fremover, og finne gode løsninger på de utfordringene som jeg møter underveis.

Depresjoner ligger ofte på lur. Men jeg har lært meg til å se signaler raskt, og tar i bruk terapi, trening og åpenhet for å slukke depresjonen raskt. Jeg blir ikke friskere av å være trist. Derfor forsøker jeg å motivere meg selv i hverdagen. Jeg får god støtte av min kjære. Han ser meg , og sier ifra dersom jeg er på feil vei humørmessig. Dessuten har vi to en egen svart humor som gir oss pusterom med latter😜

Jeg ønsker å bruke fysisk aktivitet mer enn jeg gjør akkurat nå. Jeg må få komme meg tilbake i form igjen. Men jeg må ta det i rolig tempo. Og det er min tålmodighet som er den største utfordringen. Jeg er så urolig, og sliter med å få brukt kroppen nok. Revmatisme setter litt stopper for det jeg egentlig ønsker, men jeg satser på bedring !

Mitt viktigste mål er å ikke gi opp! Jeg har bestemt meg for at det ikke er et alternativ engang. For jeg vil ha en god hverdag selv om jeg er syk. Så derfor leter jeg videre etter de beste løsningene for meg selv❤

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg