Deilig å trene litt💪

Det var veldig godt å komme seg på trening med gjengen fra revmatikerforeningen. Jeg har ikke trent på flere uker på grunn av sykdom. Jeg tok det svært pent, og løp ikke. Men jeg gjennomførte hele treningen likevel så godt jeg bare kunne. Lungene mine vil ikke helt samarbeide, så jeg tok det rolig. Håper på bedring snart. Men jeg trenger å holde meg i fysisk aktivitet uansett fremover. Satser på litt justering av medisiner, så ordner det seg nok.

Det er en veldi kjekk gjeng å trene sammen med. Jeg stortrives med hele gjengen. Timen gikk veldig fort, og det var god stemning i gjengen. Jeg er svært glad for å få være en del av et sosialt miljø. Her er det mennesker i alle aldre, og med ulike utfordringer. Sammen blir vi litt sprekere hver gang. Vi motiverer hverandre, og smilet er på plass hos oss alle sammen. Å være utendørs, høre fuglekvitter er deilig. I dag fikk vi litt regn og litt sol. Vi takler all slags vær! 

Det er viktig for meg å delta på slike treninger. Være sammen med andre, og være sosial. Det skal prioriteres fremover. Håper bare at helsen tillater meg å delta. Det kjennes uansett veldig godt å være litt i gang igjen etter sykdom. Litt er mye bedre enn ingenting. 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg