Hvorfor skremmer tallet 40 meg?

Om bare noen få dager har jeg bursdag. Og det er jammen ikke bare en vanlig bursdag i mine øyne. Jeg blir 40 år. Og det skremmer meg faktisk ganske mye. Det har jeg tenkt på lenge. Og samtidig blir jeg ganske oppgitt over meg selv. For 40 er jo bare ett nytt tall etter 39. Hvor mye kan det liksom ha å bety? Likevel har jeg stresset med dette i hodet mitt veldig lenge. Jeg føler meg nemlig ikke så “voksen”. Og det burde jeg jo strengt tatt gjøre. Men skitt au, jeg får nok lov til å være meg uansett alder. Det satser jeg på.

Når jeg var ung, så var folk stein gamle når de ble 40år. De var så veletablerte, og travelt opptatt med familiene sine, Hus og hjem var liksom hovedprioritet i tillegg til jobb. Og her er jeg selv nå. Jeg har barn som vokser til, og jeg ordner med hus og hjem. Jobbe gjør jeg ikke, for jeg har blitt for syk. Hurra, for en utvikling! Neida jeg skal ikke være tullete. Jeg har det veldig godt. Men jeg tror det skremmer meg at jeg er kommet såpass langt. Og mine egne forventinger er ikke helt slik de burde være. For jeg innser ikke helt mine begrensninger.

Uansett så kommer dette tallet. Jeg havner i den kategorien av bloggere som er eldst i klassen. Jeg er voksen i bloggverdenen. Så nå skal jeg se hvordan jeg klarer meg sammen med disse “gamle” bloggerne. Det blir spennende. Jeg ler med meg selv, og håper at hverdagen blir så lik som jeg har det nå. Og skulle det åpne seg nye muligheter, så er det jo ikke sikkert at det er så veldig ille å ha kommet i førtiårene!!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg