Svart humor!

For meg finnes der en humor som er gull verd. Den er ganske sær, og den er kun mellom meg og min mann. Vi har såkalt svart humor. Vi kan snu de verste øyeblikkene til noe morsomt. Vi kan sette ting på hodet, og faktisk av og til le mens vi nesten gråter. For i disse årene som vi har vært sammen, så har vi møtt på mange heftige utfordringer. Vår kjærlighet har alltid vært sterk. Men mange ganger har det vært tøft for oss begge to. Masse følelser og smerter har vært en del av vår hverdag. Da er det ubeskrivelig godt å kunne le litt av all galskapen som foregår.

Det nytter ikke å komme med eksempler. For mange ganger er det kun oss to som virkelig forstår det. Og vi kan hjelpe hverandre til å komme oss videre. Vekk fra grumset, og se solen sammen. Det har vært veldig viktig. Humor er for meg en god medisin. Jeg bruker humor til å få i gang lattermusklene. Samme hvor trist og vanskelig ting har vært, så har jeg alltid funnet frem klipp på Youtube fra for eksempel Senkveld duell og Camp Senkveld. Det er min type humor. De har reddet meg mange ganger fra vonde tanker. Det gjør så godt å le litt.

Jeg er veldig glad for at jeg og min kjære kommuniserer så bra også på humor. Det har virkelig vært til stor hjelp. Ta godt vare på den humoren som du liker. Pass på å fylle på med latter og glede! Det gir positiv energi til å stå i de vanskeligste ting. Det vet jeg av egen erfaring. Å le litt er balsam for sjelen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg