Jeg skal opptre igjen!

Da har jeg fått det bekreftet at jeg skal opptre til høsten med sang/piano og formidling! Jeg er spent og nervøs, men veldig glad. Jeg kommer med nærmere informasjon om tid og sted etter hvert som det blir helt klart. Dette er utrolig spennende for meg, og jeg kjenner det veldig godt i magen. Endelig skal jeg komme i gang igjen med å opptre. Det er mange år siden sist gang. Og nå skal jeg spille til selv. Ingen andre musikere skal være med meg denne gangen. Det blir jeg og pianoet. Det blir veldig nært og rolig. Jeg gleder meg utrolig mye til å sette sammen et program som vil gi publikum noe tilbake.

Nå gjelder det å finne de riktige sangene. Det gjelder å lage et opplegg som fungerer slik som jeg ønsker. Så er det bare å sette seg ned ved pianoet for å øve masse i tiden som kommer. Dette blir så kjekt prosjekt å holde på med. Jeg får fokuserer på noe positivt og meningsfylt. Det varmer hjertet mitt at jeg blir vist tillit. Det setter jeg utrolig stor pris på! Gjennom sangen og musikken ønsker jeg å formidle hvordan jeg kommer meg lettere gjennom en tøff hverdag med musikken som et av mine verktøy.

Jeg håper inderlig at dette blir bare en av mange ganger jeg skal opptre fremover. Jeg håper dette blir en positiv opplevelse for meg og mitt publikum. Jeg er veldig glad for å få denne muligheten til å bidra med mine erfaringer. Jeg er ikke redd for å prate om meg selv. Jeg håper bare at stemmen ikke blir dårlig,. og at mine pianoferdigheter er gode nok. Med riktig innstilling og masse øvelse skal det bli en fin opplevelse for de som kommer for å høre! Jeg gir meg selv nye utfordringer, og jeg er ikke redd for å pushe meg selv ut av komfortsonen! Da opplever man utvikling og fremgang. går jeg på trynet, ja så får jeg reise meg igjen uansett! Jeg skal se frem til dette med masse glede og pågangsmot!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg