Gleder meg til Stedet Aktivitetssenter!

Hver tirsdag samles vi på Stedet Aktivitetssenter i Mandal. Dette er et sted som er åpent for alle, og vi møtes til lunsj og aktiviteter/drøs kl 11-13,30 hver tirsdag. Man kommer og går som man ønsker innenfor det tidspunktet. Dersom man ikke ønsker å delta på de ulike aktivitetene, så er det helt ok å bare sitte  å ta en kopp kaffe eller te. Her er alle velkomne, og stemningen pleier å være inkluderende og god! Jeg trives veldig godt, og vi har plass til enda flere! Jeg pleier å ta med meg hekletøyet, og så ser jeg hva som er av aktivitet når jeg kommer dit. Noen ganger har vi laget ulike ting, Men mange ganger sitter vi og prater om løst og fast. Noen spiller brettspill eller kort.

Det er deilig å komme ut en formiddag. Spise lunsj sammen med noen andre voksne. Lære noe nytt. Lytte til andres erfaringer. Det har vært veldig spennende å bli kjent med mennesker. Siden jeg ikke kjenner så fryktelig mange fra før, så har dette vært veldig positivt for meg. Nå kjenner jeg plutselig flere ansikter i bybildet. Det har vært gode samtaler, og vi har ledd masse underveis. Vi har laget god mat, og vi har hatt male kurs. Det er et sted hvor man kan komme, og bare være seg selv. Det eneste som kreves er at man er rusfri.

Jeg håper at flere finner glede i å besøke Stedet. Inngangen er rett ved Fretex. Det er viktig å ha slike møteplasser i Mandal. Her kan man bli kjent med nye mennesker, og få gode venner. Jeg har lært veldig masse av å delta der, og kommer til å fortsette. Håper vi ses!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg