Nå skal håret få gro😜

Jeg trenger en forandring. Det er på tide å finne på noe nytt med frisyren min. Det utenkelige skal skje. Jeg skal la håret gro! Nå skal det få vokse ut, og så får vi se hvilken frisyre jeg lander på. Det vil bli en litt rar periode når dette skal få bli langt , men jeg har bestemt meg for å forsøke noe nytt! Jeg aner ikke om jeg klarer å være tålmodig nok. Det blir veldig uvant, men jeg ønsker en forandring. Det blir spennende å se hvordan dette går fremover!

Nå blir det frisøren sin oppgave å veilede meg gjennom denne prosessen fremover. Jeg synes det er ganske gøy å forsøke på noe nytt nå! Men hvordan jeg ender opp, det aner jeg ikke! Kanskje blir det vanskelig, og jeg ender opp med å klippe meg igjen! Jeg håper prosessen fremover blir fin. Jeg stoler veldig på min frisør, og jeg er trygg på at hun gir meg gode råd. Nå skal jeg spare opp lengde på toppen først. Lurer på hvordan det forandrer mitt ansikt.

Jeg har hatt mange rare frisyrer og farger opp gjennom livet. Jeg har ikke planer om å farge håret. Det får eventuelt komme senere. Det viktigste nå er at jeg ønsker en forandring. Så får jeg ta det litt som det kommer underveis. Jeg satser på at det blir fint etterhvert😜

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg