Farvel Mai 2017!

Så er mai over i 2017! For en hektisk, men kjekk måned det har vært. Vi har kommet oss gjennom min bursdag, og jammen overlevde jeg å fylle 40 år! Sjelden har jeg feiret en bursdag så mye som denne gangen. Jeg fikk feiret med mine nærmeste, og med gode venninner! Flotte gaver fikk jeg, og jeg er veldig takknemlig for alle gratulasjonene! Det har vært en meget hektisk måned for oss. Vi har feiret 17.mai her i Mandal, og minstemann gikk i korps for første gang. Mamma ble svært rørt!

Vi har vært flere turer i Egersund. Vi har vært i min svogers bursdagsfest, og jeg hadde eget selskap for familie og venner. Det har vært veldig koselig, og vi har møtt familien masse denne måneden. Jeg har vært ganske sliten av all reisingen helg etter helg. Men det har jo gått ganske bra med oss alle sammen. Det var deilig å avslutte måneden med en flott helg i campingvognen på Neset. Denne gangen hadde ikke ungene med seg kamerater, men det gikk veldig fint likevel. De fikk seg en dukkert i Byglandsfjorden, men med 12 grader i vannet så ble det ikke aktuelt for mamma å bade riktig enda!

Jeg er faktisk ganske imponert over at vi har klart å gjennomføre så mye denne måneden. Det har kostet en del krefter for min del, og jeg vet min kjære også er sliten i blant. Men det er kjekt å være sosiale, og det er kjekt å hjelpe familie med dugnad. Jeg merker på ungene at de ønsker seg sommerferie snart, så det er godt juni kommer nå! Takk for at Dere har fulgt meg gjennom mai 2017!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg