Jeg skal på kurs!

I de neste to dagene skal jeg delta på et kurs. Jeg er aktiv i Mental Helse Mandal og Lindesnes. Noen av oss i styret skal derfor delta på kurs angående Kjøkkenpraten. Dette gleder jeg meg veldig til å være med på. Jeg skal fortelle mer om dette på bloggen etter hvert. Det skal bli veldig rart å sitte på skolebenken de neste to dagene, men jeg tror det blir et spennende tema. Jeg er opptatt av å finne gode verktøy som kan hjelpe oss i en hverdag med mange utfordringer. Det er viktig å lære om prosjekter som har hatt god effekt for mennesker med mentale utfordringer.

Jeg brenner for åpenhet. Jeg ønsker at det skal være naturlig å prate om vår mentale helse. Vi er på vei, men har fortsatt en lang vei å gå. Jeg er sikker på at det vil være til god hjelp for mange mennesker dersom åpenheten fikk en større plass. Fordommer og uvitenhet er våre verste fiender. Vi trenger å prate om disse tingene slik at samfunnet blir inkluderende for alle. Vi har alle sammen en mental helse. Og selv de sterkeste kan bli de svakeste. Livet gir oss uante utfordringer, og det er like viktig å ta godt vare på den mentale biten som den fysiske.

Jeg gleder meg til å møte mange nye mennesker i dag! Jeg gleder meg til å høre på en flott kursleder. Det er kjekt å få lov til å delta på slike kurs, og få ny kunnskap. Jeg håper og tror at det vil være til god hjelp for Mental Helse Mandal og Lindesnes. Det er viktig å klare å holde fokus, så jeg skal gjøre mitt aller beste for å holde konsentrasjonen på plass!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg