Jeg elsker å få besøk!

Jeg gleder meg sånn til i kveld! Da skal jeg få besøk av tre flotte damer som jeg er blitt veldig glad i! Jeg har blitt mer sosial og aktiv i det siste, og jeg inviterte dem hjem til meg. Jeg liker veldig godt å få besøk, og elsker å prate lenge og vel! Det har blitt viktig for meg å slippe meg mer løs. Tørre å være meg selv sammen med gode venner. Det er viktig, og det er befriende for meg! Vi prater om løst og fast. Noe alvor, men masse moro og latter! Det er så utrolig hyggelig. Jeg setter stor pris på nye vennskap!

Jeg har lett for å sitte her hjemme kveld etter kveld. Barna trenger meg her hjemme om kveldene, så jeg har ikke anledning til å dra ut på kveldstid. Men jeg kan jo invitere folk hjem til meg iblant! Jeg har blitt flinkere til å våge. Jeg er ofte veldig redd for å få nei. Men jeg er vet jo at det ikke alltid passer for dem. Slik er det når man jobber og har familie. Ekstra hyggelig er det derfor når det klaffer på kort varsel, og jeg får besøk! Det skal ikke mer til for å glede meg! Det er utrolig hyggelig å være sammen med venninner, og prate om det som faller oss inn der og da!

Det er viktig å være sosial! Det er veldig viktig å ha det moro. Vi trenger latter og humor. Det er viktig å glemme alt det som er vanskelig, og fokuserer på en koselig stund. Jeg skal kose meg så godt jeg bare kan i kveld. For det ligger an til en morsom og kjekke kveld her hjemme med flotte venninner på besøk!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg