Jeg gir blaffen i “sommerkroppen”!

I år har jeg bestemt meg. Jeg skal ikke bry meg om den såkalte sommerkroppen. For min kropp er den samme både sommer som vinter. Jeg har bestemt meg for å slutte å snakke ned min egen kropp. For jeg er nødt til å være glad i min egen kropp. Det er nemlig den jeg har. Jeg må være glad i alle mine kurver og strekkmerker. Det nytter ikke å stresse så veldig med det. Jeg misbruker bare min egen energi, og jeg jeg blir deprimert av å mislike min egen kropp. Jeg kan ikke forsøke å rømme fra noe som er mitt eget!

Jeg har brukt altfor mye energi på å hate meg selv i tidligere år. Mye fordi jeg både som barn og voksen har fått høre hvor stygg og feit jeg er. Det har satt sine spor som aldri viskes helt bort. Men jeg nekter ¨å la meg styre av slike negative tanker og holdninger. Jeg har bestemt meg for å gå i bikini, og bade ute. Jeg skal kunne bruke sommerkjoler, og ikke skjemmes over egen kropp. Jeg kan bruke shorts og singlet akkurat som alle andre mennesker rundt meg. For jeg er jammen meg slett ikke verst. Jeg er fyldig, men jeg er sannelig lekker på mitt vis!

Denne sommeren skal jeg nyte. Da må jeg også være snill mot meg selv. For jeg skal være meg selv med stolthet og glede. Jeg er nemlig ikke så aller verst! Og jeg har en mann som elsker meg akkurat slik som jeg er. Jeg trenger ikke stresse. Jeg trener fordi min helsetilstand tilsier at jeg må det. Men ikke for å bli en sylfide. Jeg ønsker å være et godt forbilde for andre mennesker som har noen kilo mer enn det som er “normalen”. Vi skal nyte sommeren, få farge på huden og slappe av i solen!

Bikinien skal brukes! Det er ett av de vanskeligste tingene jeg må komme over. Så da satser jeg på fint vær på campingen i sommer. For jeg skal nemlig både bade og sole meg uten å skjemmes!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg