Jeg elsker å kjenne på gleden!

Jeg har oppdaget en viktig ting. Gleden er så mye større nå enn den var før. Når jeg opplever glede så er det en mye sterkere følelse enn tidligere. Jeg blir så uendelig mye gladere nå. Jeg gleder meg over veldig mange ting i livet mitt. For når man har vært i den mørkeste kjelleren, så er det så uendelig deilig å komme ut i lyset igjen. Alt blir så mye sterkere, og mer intenst. Gleden blir sterk, og den fyller på en måte hele meg. Jeg blir veldig mye gladere, og jeg tørr å vise det til folk rundt meg.

Det er godt å kjenne på gleden. Det er deilig å ha gode dager. Da samler man opp så mye energi til de vonde dagene. Jeg vet at veldig mange mennesker kjemper med depresjoner hver eneste dag. Mange kommer seg ikke opp av sengen, eller ut av huset. Det er trist at mange mennesker har det slik. Men vi må erkjenne at det faktisk skjer. Det er godt å vite at man kan komme seg ut av det vonde. Men det krever at samfunnet ser disse menneskene, og gir dem støtte, terapi og oppmuntring.

Jeg er glad for at jeg tok imot hjelp. Selv om det har vært veldig tøffe dager, så kommer det nå lettere dager. Jeg har lært meg til å nyte gleden mens den er der. Suge litt på karamellen. Gi meg selv lov til å nyte. Senke skuldrene ned, og bare være til. Kanskje bare noen minutter om gangen, men de er viktige. For jeg ønsker ikke å oppleve en ny periode i mørket. Jeg forsøker å finne glede i de små øyeblikkene. Da samler jeg opp den positive energien som hjelper meg gjennom de mørke dagene!

Forsøk å nyte de små øyeblikkene! Da opplever du plutselig mange gleder hver dag!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg