Jeg verner om barna mine!

Det har vært en debatt i ulike medier angående hvordan bloggere og andre utleverer sine barn på internett. Jeg har nå hatt blogg i nesten 1,5 år. Jeg har alltid hatt klare regler for hvordan min blogg skal være. Ett punkt som er helt bestemt, er at jeg ikke poster bilder av mine barn her på bloggen. Jeg er utrolig stolt av mine barn, og mammarollen er veldig viktig for meg. Men jeg ønsker ikke at barna mine skal florere på internett. Der ønsker jeg å skjerme dem mest mulig. Jeg skriver rett som det er om mammarollen. Men bilder kommer altså ikke her.

Det er opp til hver enkelt menneske velge. Jeg har stor sans for åpenhet, men mener likevel at barn bør skjermes mer enn det som er tilfelle. Jeg har derfor lagt meg på min egen linje der. Sammen med min mann satte jeg de reglene med en gang. For min blogg skal ikke være et utstillingsvindu for mine barn, og de skal ikke være klikkmagneter. Jeg forstår at mange skulle ønske vi postet bilder, men det er viktig for meg at ungene blir skjermet. Når de blir voksne så skal de slippe å se seg selv overalt på internett.

Jeg elsker mine barn. De er det aller mest verdifulle jeg har. Å være mamma er den viktigste oppgaven i livet mitt. Da må jeg følge hjertet mitt, og beskytte dem der jeg mener det er nødvendig!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg