Utrolig deilig å mestre!

Jeg var veldig nervøs før jeg skulle opptre med piano og sang på lørdag. Men det var en god gjennomgang før jeg skal opptre igjen offentlig til høsten i Mandal. Jeg fikk kjenne på nervene som kommer, og jeg fikk heldigvis oppleve mestring. For det gikk veldig bra. Det er jeg veldig glad for, og veldig stolt over egen innsats. Jeg fikk tatt opp på video, og har studert opptredenen nøye i etterkant. Jeg mestret pianospillingen plettfritt, og sangen gikk også fint. Jeg vet med meg selv at stemmen trenger mye opptrening fortsatt. Men publikum var fornøyd!

Det ble en god opplevelse for meg. Det er viktig med tanke på fremtidige oppdrag. Jeg håper at jeg får bruke mine talent ofte fremover. Det er utrolig kjekt å spille og synge. Jeg merket at jeg klarte å formidle noe til de som hørte på. Jeg fikk veldig mange fine ord etterpå, og det varmet hjertet mitt. Det er godt å kjenne på varme og gode ord. Jeg vet nå at jeg takler dette på en fin måte. Derfor gleder jeg meg veldig til å fortsette fremover med dette prosjektet mitt. Jeg er sikker på at det å kombinere musikk med egne opplevelser og erfaringer, vil være en god måte å formidle mine tanker og meninger.

Når man opptrer på denne måten, så blir det nært og personlig. Man får fokus på tekst og formidling. Jeg merker at jeg liker det veldig godt. For jeg oppnår en kontakt med publikum som jeg setter stor pris på. Jeg gleder meg til å oppleve det igjen. Jeg satser på at det blir flere ganger jeg skal opptre. Det er veldig gledelig for meg. Endelig er jeg i gang med sang igjen, og på min helt egen måte!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg