Ut av komfortsonen!

Det er viktig å gi seg selv utfordringer. I selskapet på lørdag var jeg med i et dansenummer sammen med mine tantebarn. Det er noe av det morsomste jeg har gjort i hele mitt liv. Det var spennende og skummelt på samme tid. Og man måtte legge vekk all sjenanse, og komme seg ut av komfortsonen i litt over to minutter. Vi hadde koreografi til Dancing Queen, Folk lo veldig godt, og vi fikk god applaus etterpå. Dette var et opptrinn som ingen forventet av oss. Vi har aldri gjort slikt før, men jammen var det veldig gøy!

Det var utrolig kjekt å forberede dette. Vi var sammen på fredag kveld, og øvet. Vi lo så vi grein. Jeg er jo stiv som en stokk, og hang etter ungdommen. Men jeg gav gass, og ville ikke gi meg. Selv om kroppen min fikk juling, og jeg hadde en elendig dag på søndag! Noen ganger må man bare kaste seg ut i ting som man ikke vanligvis gjør. Da opplever man å leve på en ny måte! Jeg er veldig glad for at vi gjennomførte denne ideen. Det er veldig kjekt minne for oss alle sammen, og jubilanten koste seg veldig!

Jeg har oppdaget nye sider ved meg selv. Jeg tørr faktisk mye mer enn tidligere. Jeg gir på en måte blaffen, og forsøker meg på det som jeg selv ønsker. For jeg er trygg på meg selv. Jeg var villig til å dumme meg litt ut på lørdag, for man må ha det litt morsomt iblant! Jeg liker å overraske mennesker rundt meg! Vi kan ikke være så stille og rolige alltid. Der må skje litt iblant. Jeg tror vi klarte det fint på lørdag. Vi overrasket. Vi gav gass. Vi leverte!

Vi blogges!  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg