Jeg har kjøkkentjeneste!

Denne uken som vi er her i Egersund, så hjelper vi min bror med ulike ting. Og mens de andre gjør ulike ting utendørs, så har jeg kjøkkentjeneste. Jeg sørger for å vekke alle sammen, lage frokost, få i dem lunsj og lage middag. Vi har blitt enige om meny, og maten er handlet inn. Jeg får hjelp dersom jeg trenger det, så jeg har det veldig greit med mine oppgaver. I tillegg får jeg egentid, og skal på noen besøk innimellom helt alene. Deilig å få komme ut litt på egenhånd, og være sosial med familie og venner,

Jeg liker å lage mat. Det er veldig kjekt å se at de liker den, og at de er veldig glade for å få det servert av meg. Jeg skal lage litt forskjellig i løpet av uken. Jeg skal også servere min hjemmelagede lasagne en av dagene. Det tror jeg blir en suksess! Det er veldig greit at vi har fordelt oppgavene mellom oss, og at alt fungerer så fint. Vi får unnagjort en del for min bror, og det er fint å hjelpe familien. Jeg har ikke helse til å være med på alt de gjør, så da er det veldig greit å kunne bidra på min måte!

Jeg tror denne uken kommer til å gå fint for oss alle sammen. Det er viktig for meg å klare dette. Jeg vil så gjerne mestre denne situasjonen greit. Ungene trives veldig godt, og jeg slapper av her hos min bror. Jeg oppsøker ikke sentrum så veldig mye. Men jeg føler meg sterk.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg