Gratulerer med dagen, Mor!

I dag fyller min Mor 70 år! Gratulerer så mye med dagen! Jeg håper du får en fin dag. Jeg vet at du leser hvert ord som jeg skriver her på bloggen. Så derfor føler jeg det er riktig å gratulere deg her på bloggen min! Vi fikk feiret deg fint på lørdag, men jeg regner med noen stikker innom deg i dag også. Vi kommer også innom i løpet av dagen! Jeg håper at du har en god følelse inni deg. For 70 er jo bare et tall! Det er en milepæl, men du holder deg jo godt! Det er godt å se at du fortsatt holder deg aktiv, og er stadig ute på ulike ting!

Da jeg var liten, så var du hjemmeværende husmor. Det er jeg veldig glad for. Vi fikk være med deg på besøk til naboene. Det er fine minner. Jeg kan enda kjenne lukten fra kjøkkenet ditt. Du bakte så mye god gjærbakst. Jeg tror jeg har arvet bakegleden fra deg! Når vi kjente duften av nybakte boller, så gikk hjemveien veldig lett! Det var måltider til faste tider, og du styrte på kjøkkenet. Vi hadde faste plasser rundt kjøkkenbordet. Jeg var plasser innerst, og storesøster passet på meg.

Jeg husker turene ned til sjøen på Dyrnes. Nistemat var pakket med, og noe god kaffemat. Vi var sammen med mange andre familier fra bygen, Vi fanget krabber, og lekte ved vannkanten. Mange timer med kjekt samhold og lek. Litt sutring da man måtte bære alt med seg hjemover igjen, men det er kjekke minner. Jeg husker så godt det store sommerskjørtet ditt. Det var så stort og langt. Vi brukte det til å skjule oss med når vi skiftet til badetøy på stranden. Det var veldig praktisk, og til og med far lånte det!

Det er veldig godt å kunne tenke over minnene våre. Det er ikke alltid vi er enige i alt i voksen alder. Men kjærligheten er der. Jeg er veldig glad i deg!

Gratulerer med dagen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg