Takk for de trygge rammene!

Vi har etablert et hjem i Mandal. Vi har fått på plass de trygge rammene. Det var veldig viktig for oss alle sammen. Innenfor de trygge rammene kan vi jobbe oss videre i livet. Sammen kan vi hjelpe hverandre. Vi kan snakke. Vi kan lytte. Vi kan trøste. Vi kan le. Der er klemmer til de som trenger det. Der er stillhet når man ønsker det. Og vi kan ta imot venner og familie. Å skape et trygt hjem har vært vår førsteprioritet. Og alle sammen har fått stor fremgang av å være innenfor disse trygge rammene.

Vi trenger forutsigbarhet. Det er viktig med stabilitet. Masse kjærlighet må alltid være på plass. Struktur og orden er veldig viktig. Da fungerer vi alle sammen aller best. Jeg er veldig glad for at jeg og min mann har hatt samme fokus. Det har båret frukter. Det har gitt oss fremgang. Jeg er helt trygg på at vi skal få en fin fremtid sammen. Hver dag jobber vi oss fremover. Vi bearbeider fortiden, men fokuserer på fremtiden. Og hvis en av oss faller, så får vi hjelp til å reise oss igjen. Det er nær familie. Det er kjærlighet. Det er trygghet.

Takk for de trygge rammene! Takk for at livet gir oss så mye glede og positivitet. Nå er vi endelig i stand til å glede oss over hverdagen vår. Vi klarer å se de små gledene. Og når de tunge stundene kommer, så vet vi at det blir bedre snart. Vi har veldig klare rammer rundt vår hverdag. Det hjelper oss til å holde riktig fokus, og det gir oss bedre dager!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg