Snart klar for hjemreise!

Denne uken har gått veldig fort unna. Men nå er det på tide å komme seg hjemover igjen til vårt kjære Mandal. Det skal bli deilig å komme hjem til eget hus og hjem. Jeg lengter egentlig alltid hjem igjen etter veldig kort tid borte. Sånn er jeg bare. Men det har vært veldig fine dager her i Egersund. Jeg har klart meg veldig fint. Det er jeg veldig glad for. Jeg er takknemlig for alle jeg har fått besøke mens jeg har vært her. Det er godt å vite at man har noen venner her også. Det er veldig viktig for meg.

Det blir litt å pakke når alle har vært borte en ukes tid. Men heldigvis har jeg min kjære mann her, og han er veldig flink til å få orden på ting. Så jeg skal sitte på mens han kjører oss hjem i dag. Jeg ser frem til å ha noen dager hjemme nå. Det blir en ganske rolig helg nå, og så har jeg masse avtaler i neste uke. Da er det aller siste innspurt før vi drar på sommerferie på Neset  i campingvognen vår. Jeg trenger disse dagene til å vaske klær, og pakke på nytt. Og da skal det pakkes for tre uker borte!

Jeg gruet meg veldig til å være her denne uken. Men det har gått mye bedre enn jeg forventet. Det forteller meg at jeg er blitt mye sterkere i meg selv. Jeg takler mer, og jeg vet hva jeg trenger for å klare dette. Når jeg tørr å eksponerer meg selv for mine frykter, så overvinner jeg dem litt og litt. Det er jeg veldig stolt over! Jammen går det fremover med meg! Hurra for meg og mine!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg