Jeg sender varme tanker….

I dag skal etter planen en ung kvinne opereres i utlandet. Hun kjemper sin livs kamp mot kreft. I dag skal hun gjennom en stor operasjon som kan få store konsekvenser. Det kan går begge veier. Det er vanskelig å tenke på. For jeg har møtt denne kvinnen. Jeg har sett inn i hennes gnistrende øyne. Jeg har sett hvordan hun så iherdig ønsker å få være her på jorden. Hun vil så inderlig gjerne få være mor og kjæreste. Hin vil leve. Hun vil ikke gi opp håpet. Det er så utrolig sterkt å være vitne til.

Jeg kjenner henne ikke så godt. Men vi har pratet litt. Jeg har fått gi henne en klem, Jeg må innrømme at hun har gjort sterkt inntrykk på meg. Jeg kan ikke gjøre annet en å sende mange varme tanker for henne i dag, og fremover. Jeg håper inderlig at hun kommer seg velberget gjennom denne operasjonen. Livet er skjørt. Mange mennesker kjemper en endeløs kamp ,ot kreft og andre sykdommer. Det er tungt for de som står ved disen av. Denne kvinnen har en sterk mann ved sin side, og fantastiske barn. Men det er hardt å være sterk for andre.

Vær med og send gode tanker! Vi vet ikke om det hjelper, men vi kan tro og håpe! Jeg krysser fingrene, og håper inderlig på gode nyheter etter hvert!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg