Lesertallene stiger!

Det er utrolig hyggelig å se at flere mennesker er innom bloggen min jevnlig! Tusen takk til hver enkelt av dere. Det er veldig inspirerende for meg å se at dere leser, og at dere kommer tilbake dag etter dag. Jeg er veldig takknemlig for at dere velger å bruke noen minutter på min blogg! Jeg merker at jeg det gir meg mer inspirasjon, og jeg blir enda tryggere på at bloggen min skal være aktiv. For jeg vet at mange mennesker får hjelp via min blogg, og det varmer hjertet mitt veldig mye. Jeg ønsker så inderlig å hjelpe andre mennesker. Jeg vet hvordan livet kan være. Det inneholder både gode og vonde dager.

Jeg vet at min blogg kanskje er litt vel alvorlig i blant. Jeg velger å være åpen om det aller meste her på bloggen min. For det hjelper meg i min prosess videre i livet. Nå er livet blitt lysere, og jeg skal ta dere med på mange spennende ting fremover. Men der vil komme dager og perioder hvor jeg sliter igjen. For slik er det å være meg. På godt og vondt. Men gjennom bloggen så har jeg kommet mange steg videre. Jeg har noe som er bare mitt eget. Noe som jeg har skapt selv, og som jeg holder liv i på egen hånd. Det er min blogg, og jeg er stolt over den!

Jeg blir veldig glad og takknemlig dersom dere tipser andre om min blogg! For jeg ønsker å nå ut til flere. Jeg har ikke et mål om å bli toppblogger, men det er likevel veldig kjekt å se at tallene vokser litt og litt. Så del svært gjerne innleggene mine, og spre ordet!

Ha en flott fredag!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg