Si det med ord.no!

Mental Helse har et tilbud som jeg gjerne vil tipse dere om. Jeg vet nemlig at veldig mange mennesker synes det er bedre å skrive enn å prate om det som vanskelig. Derfor har Mental Helse en tjeneste som heter Sidetmedord.no! Der kan man skrive det som man tenker på, eller spørre om vanskelige spørsmål innenfor psykisk helse. Og du får svar. Du trenger ikke snakke ¨på telefonen med et annet menneske. Bare skrive ned det du trenger å få ut.

Det er mange mennesker som benytter seg av dette tilbudet, og det er viktig å spre informasjon om at det finnes! Jeg er veldig glad for at der finnes ulike måter å få hjelp på. Det kan være vanskelig å ringe til noen. Jeg tror jeg ville foretrukket å skrive det. Da er det godt å vite at der sitter flotte mennesker, som leser og svarer deg. Di har muligheten til å få lettet hjertet ditt. Få ut det som tynger deg, og som gjør hverdagen vanskelig.

Mental Helse driver også Hjelpetelefonen  116 123. Man velger fritt hvilket hjelpemiddel som føles riktig for den enkelte. Jeg er glad for å kunne fortelle om disse tilbudene. For jeg vet at jeg ikke er den eneste som sliter med mentale utfordringer i hverdagen. Så jeg tipser dere gladelig om mulighetene som finnes. Vi trenger alle en hjelpende hånd i blant.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg