Takk for all støtte!

Jeg må si at dere er fantastiske mot meg! Jeg får så mange oppmuntringer på Facebook og privat. Det er utrolig kjekt for meg. Jeg blir veldig glad når jeg ser at dere engasjerer dere i bloggen min, og livet mitt. Jeg er helt ærlig når jeg sier at det varmer hjertet mitt veldig masse. Jeg har fått mye ros for utseende og stil. Jeg er takknemlig for hver kommentar som har kommet til meg de siste ukene. Og jeg er glad for at dere støtter meg i min kamp for åpenhet rundt vår psykiske helse!

Noen kimser av at det er viktig med sosiale medier. Jeg forstår deres poeng. Man skal like virkeligheten best. Men jeg er samtidig veldig glad for den dialogen som det er mulig å ha via sosiale medier. Og ja, jeg blir glad når noen liker bildet eller innlegget mitt. Det betyr mye for meg at noen tar seg tid til å kommentere. Jeg blir glad for gode ord, og saklige tilbakemeldinger. Det er faktisk viktig for meg.

Denne takken kommer fra hjertet mitt. Jeg har virkelig forsøkt å legge vekk vonde tanker og minner i sommer. Jeg har forsøkt å slappe av. Være meg selv. Kose meg. Sminke meg og pynte meg litt. Dulle litt med eget utseende. Føle meg vel. Og da varmer det hjertet mitt at dere legger merke til det. Og at dere velger å si det til meg. Tusen takk!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg