Jeg må prioritere meg selv!

Jeg trenger tid til meg selv. Jeg trenger tid til trening og terapi. Jeg er nødt til å kunne gi meg selv tid. Så derfor har jeg innvilget meg selv tid. Hver ukedag fra 8-10 er min tid. Da setter jeg ikke opp noen avtaler. Da er det tid for trening. Da skal jeg få unnagjort den fysiske aktiviteten som behøves min hverdag. Jeg var ganske flink til å sette av denne tiden hele skoleåret i fjor. Når ungene dro på skolen, så hadde jeg de to første timene til min egen tid. Men trening ble det jo lite av utpå våren.

Men nå skal jeg i gang med samme regime når det blir høst og skolestart. For jeg trenger virkelig å ta vare på meg selv. Jeg kan ikke alltid tenke på alle andre. Jeg klarer ikke å bidra på en god måte dersom jeg blåser i mine egne behov. Jeg vil være en god ektefelle og mamma. Jeg vil være engasjert. Da må jeg ha energi og bevegelighet. Med min revmatiske kropp, så er trening helt avgjørende for egen helse.

Noen ganger føler jeg det blir for egoistisk. Men jeg er faktisk hjemmeværende fordi min helse ikke er god. Og da må jeg gjøre det som jeg kan for å ha en så god hverdag som overhodet mulig. Jeg har så mange diagnoser. Det er heftig. Men jeg skal komme meg gjennom livet på en god måte likevel. Men jeg må lære at jeg må prioritere meg selv. Det er helt og holdent det som gir meg mulighet til å være aktiv.

Takk og lov at min kjære mann mener dette er helt riktig! Da gir han meg et push i riktig retning! Jeg er heldigvis mer motivert nå enn på veldig lenge! Dette skal bli en bra sommer og høst!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg