Jeg trenger ULL!!

Når sommeren er over, så må jeg være forberedt. For i fjor høst og vinter gikk jeg med indre frost nesten hver eneste dag. Jeg slet med å få varmen i kroppen min. Og jeg har funnet ut at jeg er nødt til å kle meg i ull. Helst fra topp til tå. For jeg orker ikke å fryse slik jeg gjorde forrige høst og vinter. Så jeg har tenkt over hva jeg kommer til å trenge. Det blir nok litt innkjøp som må gjøres, men det får bare være. Jeg er nødt til å finne en løsning på dette problemet. Jeg er allerede klar  på at jeg skal ha tynne ull klær innerst mot huden. Og heldigvis finnes der nydelige klær i ull. Jeg vet jeg kommer til å finne masse ull i min favoritt butikk, og første cardigan i ull er allerede kjøpt inn i høstens farge.

Når man fryser, så klarer man ikke å slappe av i kroppen. Dermed blir kroppen enda mer stram og anspent. Det er ikke noe jeg trenger mer av. Min kropp er allerede veldig anspent, og sår. Så jeg må ta godt vare på den fremover. Jeg lærte masse om revmatismen det siste året. For det gikk opp for meg hvor viktig det er å holde varmen, og passe godt på kroppen sin. Jeg merker allerede nå i sommer at jeg må være litt mer forsiktig med å gå uten strømper på føttene mine. Det skal ikke så mange skyene til før jeg blir veldig kald.

Så denne gangen skal jeg ligge i forkant! Nå skal jeg virkelig ha fokus på å ta vare på meg selv. Jeg vil være så frisk og bevegelig som overhodet mulig til tross for mine sykdommer. Da må jeg jammen meg passe godt på meg selv. Det er helt sikkert. Jeg vet at det kommer til å bli vonde perioder, så da skal jeg gjøre mitt ytterste for å være godt forberedt. Så da planlegger jeg høsten allerede nå i juli…..

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg