Sterkt å møte ungdommen!

Jeg møtte mange ungdommer her en kveld. Det var utrolig spennende å møte dem. Det var en gjeng med engasjerte og livlige ungdommer. De hadde masse latter og humor. Det var en uformell situasjon, og de var veldig ivrige. Det var helt tydelig at dette var ungdommer som virkelig var interessert i politikk, og de ville bli hørt. Jeg ble helt bergtatt over den gleden som de viste. Det var latter, store smil og impulsivitet. Og ja, jeg merket at jeg har jammen blitt veldig voksen. Det var der ingen tvil om i det hele tatt. Man merker liksom at årene har gått.

Jeg er veldig glad for at jeg fikk møte dem. For det fikk meg til å tenke over mange ting. Jeg er veldig glad for å se den impulsiviteten som råder hos dem. Det var plass til alle slags mennesker. Her var det ungdommer med hver sin stil og integritet. Her hadde alle sammen en plass. Jeg ble rørt over å se den varmen som var mellom dem. Jeg kjente på en stor glede ved å se hvordan de tok vare på hverandre. dersom noen hadde behov for en klem, så fikk de den uten problem. Jeg håper inderlig at de fortsetter å være slik. Så lekne og glade!

Det ble en flott stund sammen med dem. Jeg gikk derfra med et stort smil om munnen, og veldig takknemlig for å ha møtt alle sammen. Jeg håper jeg møter dem igjen ved en senere anledning. For dette var veldig inspirerende for min egen del. Jeg håper at ungdommer hjelper hverandre til å bli trygge på seg selv og egne meninger. Jeg tror nok at noen av dem vil jeg se igjen senere! Takk for at jeg fikk møte dere!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg