Jeg sliter litt!

Jeg er et rutine menneske. Jeg liker struktur. Jeg liker orden. Da finner jeg ro og trygghet. Så om sommeren sliter jeg faktisk litt i blant. For det blir jo ikke den samme rutinen som ellers i året. Verken for små eller store. Jeg vet at vi alle sammen trenger disse ukene med ferietid. Men jammen er de ganske utfordrende for slike mennesker som meg. Det er liksom ikke så enkelt å forholde seg til. For dagene inneholder liksom ikke så mye slik som de pleier å gjøre. Det er på en måte mange flere timer som skal fylles opp med innhold på egenhånd.

Ikke misforstå meg. Jeg har det godt nå i sommer. Ferie er viktig. Men det er utfordrende for meg. Jeg kjenner det på kroppen min. Jeg merker at den higer etter mer struktur og orden. Så jeg har snik innført litt rutiner i hjemme mitt allerede. Da går det liksom litt bedre med meg. Jeg har stort behov for å ha en viss struktur på tingene mine. Så jeg tror familien min har merket at jeg er litt små stresset på grunn av dette ferie livet. Det ble jo veldig annerledes enn det vi pleier. Vi er liksom ikke hjemme så mye i juli. Da pleier vi å være på campingen. Så dette ble en annerledes sommerferie.

Men jeg overlever! Det går bra. Jeg må bare få lufte disse tankene mine litt. Så skal jeg fylle dagene mine med innhold som roer sjelen min. Jeg skal bruke både kroppen og hodet. Da fungerer jeg best. Jeg er ikke så flink på å ha helt fri. Det må øves på. Sånn sett har denne sommeren vært meget lærerik. Jeg har hatt mange tanker inni hodet mitt, og noen flere brikker har kommet på plass. Noe har vært litt sårt, men stort sett så har jeg hatt fine dager sammen med familie og venner.

Men det er lov å innrømme at man sliter litt…

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg