Farvel Juli 2017!

Så er allerede siste dagen i juli kommet. Denne måneden føler jeg har vært lang. Det ble en annerledes ferie for oss. Det ble kun 10 dager på campingen. Resten av ferien har vi vært her hjemme. Det har vært en ny erfaring for oss å feriere hjemme. Jeg merker på meg selv at det har vært både rart og utfordrende for meg personlig. Men vi har hatt fine dager sammen som familie. Min kjære ble dessverre syk, og hadde noen dager på sykehuset. Det var slett ikke planlagt, og det var noen vanskelige dager for oss. Jeg er glad for at han snart er helt frisk igjen nå.

Været har vært veldig skiftende, men jeg har jammen meg fått fin sommerfarge! Det har jeg fått mange kommentarer på. Jeg har utnyttet det fine været som har vært. Jeg gav blaffen, og solte meg i bikini. Og jammen meg kom jeg meg ut i vannet sammen med ungene. Vi hadde noen kjekke dager sammen med bading på Neset. Det var veldig kjekt å kunne være sammen med ungene, og bare kose meg i vannet. Så var vi innom Gokart banen, og de fikk kjent på hvordan det var å kjøre på bane.

Jeg hadde nok litt andre tanker og forhåpninger til juli 2017 enn det som ble virkeligheten. Men nok en gang så har ukene kommet og gått. Det har vært mange kjekke stunder sammen med familie og venner. Det er jeg veldig takknemlig for. Sommeren er på ingen måte over. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg