Glad for ny sveis!

Denne sommeren har jeg latt håret få begynne  gro ut. Jeg har hatt veldig kort frisyre i veldig mange år. Men jeg bestemte meg før sommerferien at jeg nå skulle starte prosessen med å få lengre hår og ny sveis. Allerede nå kan jeg si at jeg virkelig liker det. Jeg har jo langt igjen til å få til den sveisen som jeg egentlig skal ha. Men jeg liker allerede håret mitt slik som det er akkurat nå. Jeg hadde virkelig behov for å gjøre en endring. Jeg er i ferd med å finne en mer voksen stil både i klær og utseende. Det passer meg veldig fint, og jeg er veldig glad for at jeg trives med endringene som jeg har gjort. Jeg håper virkelig at det fortsetter slik, for da blir det gode tanker om eget utseende i tiden som kommer. Det er viktig å føle seg vel med seg selv.

Det er ganske rart hvordan man bare merker på seg selv at man er klar for å endre på noe som man har hatt i så mange år. Det er godt at jeg tørr å endre på stilen min nå. Jeg føler at jeg kan skimte en ny stil, og jeg liker det jeg ser. Det er godt å endelig føle seg mer selvsikker. Jeg håper at det vises. For jeg er så glad for tingene slik de er nå, og jeg tørr å poste bilder av meg selv i sosiale medier. Det har virkelig vært vanskelig for meg i mange år. Når jeg skal representere ulike organisasjoner, så er det viktig for meg å se bra ut, og bli tatt på alvor. Da måtte jeg ha en mer voksen stil, og det er på høy tid å komme dit.

Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått. Jeg kan aldri få takket dere nok. Det er svært viktig for meg at jeg får takket dere. Nå er dere med meg på en reise som vi ikke aner utfallet av. Livet er en spennende reise! Der skjer masse spennende hvis man bare tørr å henge med!

Vi blogges!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg