Deilig å få oppdrag!

Det er utrolig hyggelig å se at WeLG Foredrag/mitt lille firma) blir kontaktet, og avtaler inngås! Jeg blir så utrolig takknemlig og glad fordi jeg blir vist en slik tillit. Det er veldig viktig for meg å komme i gang med dette prosjektet mitt. Jeg er fast bestemt på at jeg kommer til å lykkes, men jeg må være veldig tålmodig. Jobbe meg sakte fremover. Bli kjent med mennesker. få et navn innenfor denne bransjen. Det vil ta lang tid, og jeg har faktisk den tiden som jeg trenger! Jeg kan nemlig bygge meg opp sakte men sikkert! Jeg er veldig optimistisk for fremtiden min!

Det ser ut til at kombinasjonen med musikk og formidling har blitt godt mottatt. Det er veldig kjekt å se. Jeg tror nemlig at mange undervurderer den effekten som musikk har. Jeg føler at jeg får kombinert musikken og mine foredrag på en fin måte.  Det er veldig godt å endelig få noen oppdrag. Da blir jeg veldig glad, og jeg merker at det gjør meg veldig godt. Jeg er så glad for at jeg valgte å gjøre dette. Nå skal jeg bruke årene som kommer til å bli sterkere i meg selv, og finne min plass. Jeg håper Dere ser at det gjør meg veldig godt!

WeLG Foredrag er min lille baby. Det er et bittelite firma som knapt har fått gjort noe enda. Men jeg skal ikke gi opp drømmen min. Jeg skal bygge stein for stein i denne grunnmuren. Det skal bli en fin tid fremover. Jeg skal jobbe i mitt eget tempo. Jeg satser på at tålmodighet vil lønne seg etter hvert. Plutselig kan jeg få litt av hvert å gjøre. Jeg gleder meg! Dette gjør meg så GLAD!

Vi blogges!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg