Denne høsten kommer til å fly avsted!

Her om dagen gikk jeg gjennom kalendere min fremover. For å si det slik så blir det nok å gjøre denne høsten. Og jeg vet at flere ting skal inn i kalendere underveis. Jeg er likevel ved godt mot. For høsten er fullspekket med kjekke og lærerike opplevelser for min del. Jeg skal få gjøre litt av hvert i tillegg til min jobb som mamma og ektefelle. Jeg er veldig glad for at jeg er flink til å organisere. For jeg har booket inn verdifull tid til trening og hvile mellom slagene. Jeg må passe på at jeg får nok energi og hvile. Da kommer jeg til å få en veldig fin høst. Både med familien og med mine verv! Jeg gleder meg veldig til disse månedene som kommer. Jeg er veldig spent på hvordan kropp og sjel reagerer.

Jeg vet at jeg er syk. Så derfor tar jeg de grepene som må tas for å kunne kombinere det med verv. Jeg er veldig klar over mine egne grenser. Det er viktig for meg å fungere på hjemmebane. Det kommer aller først. Så kan jeg disponere resten på verv og meg selv. Jeg kjenner en stor glede når jeg er engasjert. Derfor kommer jeg til å jobbe aktivt fremover. Jeg gleder meg til å møte mange mennesker, og lære mye nytt. Jeg håper at bloggen kan vise dere hvordan livet mitt er på godt og vondt. Jeg kommer til å involvere dere litt etter hvert som ting kommer frem. Jeg gleder meg til å fortelle det etter hvert.

Jeg skal passe på meg selv! Jeg vet flere av dere er bekymret for meg og mitt engasjement. Jeg kjenner kroppen min veldig godt nå. Jeg vet at jeg må ta hensyn. Så alt er vel gjennomtenkt fra min side. Jeg håper dere unner meg denne gleden over å få være en ressurs på min egen måte! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg